מחר מתחילה שנת הלימודים, ואיתה גם הכריכים שאנחנו שולחים עם הילדים לבתי הספר והגנים. לכבוד החזרה ללימודים הכין עבורכם רונן רביב, שף מסעדת נחמן וסנדוויץ׳ בתיה זכרון יעקב, הצעה לסנדוויץ' מושלם.
איך בונים מתכון לסנדוויץ? כמעט בלתי אפשרי
מהסיבה שבניית סנדוויץ' מדוייק וטעים זה לא מדע מדוייק. ובכל זאת יש חוקים
מרכיבי הסנדוויץ' חייבים להתחבר ביחד וכל אחד מהם בנפרד חייב להיות מושלם בטעמו, בכמות המרכיבים הנכנסים לתוך הסנדוויץ ובמרקמם.
כך תכינו סנדוויץ בשר טעים במיוחד
חשוב: לחם טרי חם ובדרך כלל במרקם אוורירי
בשר חם או קר, רך, עשוי נכון וצריך להיות טעים בפני עצמו כגון בריסקט מעושן
מה נוסיף?
טחינה הר ברכה
כרוב כבוש
פרוסות עגבניה
מלפפון חמוץ
פלפל חריף ירוק בקטנה
ויש קומבינציה מושלמת
בהצלחה