בשורה קולינרית חדשה מגיעה מזכרון יעקב: מסעדת ביסטרו חדשה בשם DE COTE'- KITCHEN BAR הושקה במתחם "מול החוף" במושבה (על כביש 4).
2 צפייה בגלריה
"דה קוטה". היסודות מהים והאדמה
"דה קוטה". היסודות מהים והאדמה
"דה קוטה". היסודות מהים והאדמה
(צילום: יח"ץ)
הביסטרו המרשים, ממוקם בסמוך לבר 55 בקומה השניה של המתחם והוא יצא לדרך, בהובלתם של איש העסקים איציק אדרי (ברשת בלאק, והמסעדה האיטלקית "בלאגו"), אביגדור רוטשילד, עמית חזי וברק עמרני, שמקווים שהוא יהווה אבן שואבת לחובבי קולינריה משובחת מהאזור.
פירוש השם DE CÔTÉ (דה קוטה) שפירושו "בסמיכות ל..." נולד בהשראת היקבים באזור ובשל הסמיכות לכרמל ולים. בביסטרו מבטיחים חוויה קולינרית שמשלבת אווירה אינטימית עם תפריט מרתק המבוסס על חומרי גלם מקומיים וטריים. זאת, לצד בר משקאות עשיר ויינות איכותיים.

2 צפייה בגלריה
סשימי מוסר ים. מגוון קולינרי
סשימי מוסר ים. מגוון קולינרי
סשימי מוסר ים. מגוון קולינרי
(צילום: יח"ץ)

אבל לא רק שם הביסטרו שאוב מהמיקום הקסום. יסודות הים והאדמה באזור סיפקו את ה"מוזה" לתפריט שכולל מגוון מנות שהן מקבץ של עמים, לאומים ותרבויות בעטיפה של מטבח מקומי מודרני, עם קריצה לעולם הגדול
חובבי קולינריה וסועדים יוכלו להנות שם בין היתר ממנות של סשימי מוסר ים, פרלינים של פטה כבד, נתחי סינטה ואנטריקוט נברסקה מיושן לצד צ'יפס פריך וצ'ימיצורי אגסים, מנת דג שלם בטאבון, ריגטוני בולונז, פסטה פירות ים, וקאסריצ'ה סיציליה.

קראו גם:

ברק עמרני, מבעלי מסעדת דה קוטה: "המסעדה נפתחה במטרה לספק לתושבי האזור אפשרות להנות מקולינריה איכותית. השקענו מחשבה ומאמצים רבים סביב עיצוב המסעדה, הבר העשיר והתפריט המגוון, ויצרנו בכך, מקום בילוי אטרקטיבי בשילוב אלכוהול איכותי ואווירה."
ביסטרו בר DE COTE' – פעיל בין הימים ראשון – חמישי בין השעות 12:00-17:00 ובין השעות 18:00-23:00. בימי שישי ושבת המקום פתוח בין השעות 12:00- 23:00